Natuurlijk vinden we het heel erg jammer als u niet tevreden bent met een product of als een product niet aan uw verwachting voldoet. Buiten het recht tot herroeping binnen 14 dagen staan we open om samen met naar een oplossing te zoeken. Stuurt u dan een mail naar info@brentzkidz.nl.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoerder, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en ”indien redelijkerwijze mogelijk” in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u (voor het retour zenden) contact met ons opnemen via info@brentzkidz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.